hej!, PRIČAJ sa društvom BESPLATNO, bez ikakvih granica

hej! donosi najnoviju ponudu sa neograničenim brojem minuta, SMS-a i plus 1 GB 4G interneta.

Nakon velikog uspeha paketa sa 3000 jedinica, najveća platforma na Kosovu za mlade, hej! je donela najbolju ponudu na tržištu, omogućujući njenim korisnicima neograničenu komunikaciju za samo 5 evra mesečno.

Najnovija ponuda hej! donosi na jednom drugom nivou pakete koji su posvećeni mladima. Novom ponudom ove platforme, za samo pet evra mesečno možete neprekidno komunicirati tokom celog vremena u hej! zajednici.

Novi paket „hej! Pa limit“ mogu aktivirati svi korisnici od 12 do 28 godina. Aktiviranje se vrši slanjem SMS-a sa tekstom „hej pa limit“ na broj 50888, i treba da imate 5 evra na vašem računu. Kako bi ste kontrolisali stanje na računu, pozovite *888*8#.

„hej! Pa limit“, pruža neograničen broj minuta i SMS-ova za komunikaciju u hej! zajednici, kao i 1GB 4G mobilnog interneta, koji traju mesec dana. j.

„hej! Pa limit“ je jedini paket u zemlji koji pruža neograničen broj minuta i SMS-ova za mlade u našoj zemlji.


Hej! Teen, tinejdžerska zajednica za mlade

“Hej Teen” omogućava mladima od 12 do 15 godina da postanu deo Hej! zajednice tako što će kupiti njihove brojeve u svakoj IPKO-voj radnji.

Da bi dobili Hej! broj, mladi od 12 do 15 godina treba da odu u IPKO-ve radnje zajedno sa jednim od roditelja i sa sobom treba da ponesu identifikacioni dokument (izvod iz matične knjige rođenih ili važeći pasoš).

Nakon kupovine broja koji košta samo 3 evra, korisnici mogu da aktiviraju Hej! paket 3000 kojim dobijaju 3000 jedinica koje mogu da iskoriste za šta im one trebaju, MIN, SMS ili MB.

1 jedinica vredi koliko i 1 SMS, 1MIN ili 1MB i šta god da trošite biće skinuto od ukupnog broja od 3000 jedinica.

Ovaj paket traje 30 dana, a za proveru njegovog stanja pozovi *888*1#.

Da bi se upoznao sa svim ponudama Hej platforme, poseti ovaj LINK